Flyttstädning Helsingborg

Städfirman i Helsingborg för dig som söker flyttstädning med kvalitet, till rätt pris!

Flyttstädning Helsingborg

Det är vanligt att man känner sig stressad under en flytt och flyttstädningen av din gamla bostad är ett av de moment som kan bidra till stressen. Med professionell flyttstädning kan du lätta vikten på dina axlar och lägga din tid och ditt fokus på din nya bostad!  

Låt oss på Qleanex hjälpa dig med flyttstädningen! 

Vi på Qleanex har lång erfarenhet av flyttstädning i Helsingborg och omnejd och hjälper dig gärna att flyttstäda till bra pris och självklart med nöjd kund garanti!

Med Qleanex garanterar vi ett skinande rent resultat för din bostad. Vårt erfarna team använder högkvalitativa produkter för att säkerställa ett felfritt resultat. Spara tid och låt oss hantera flyttstädningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något.

Qleanex Flyttstädning: Trygghet och Kvalitet Garanterat

Qleanex prioriterar alltid kundens nöjdhet. Om något skulle bli fel eller om bostaden inte är perfekt ren, tar vi fullt ansvar och rättar till problemet utan extra kostnad. Oavsett bostadens storlek, garanterar vi ett imponerande rent resultat. Genom vår tidseffektiva och noggranna arbetsmetod säkerställer vi att du som kund alltid blir nöjd!

Qleanex nöjd kund garanti vid flyttstädning

Hos oss på Qleanex står trygghet i centrum. Med vår nöjd kund-garanti försäkrar vi att om något i din flyttstädning inte motsvarar dina förväntningar, rättar vi till det kostnadsfritt inom 14 dagar. Vi värdesätter öppen kommunikation och är alltid här för att ge dig svaren på dina frågor angående flyttstädningen eller våra andra tjänster. Tveka inte att kontakta oss – vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Flyttstädning i Helsingborg och omnejd med Qleanex.

Bästa priserna vid flyttstädning i Helsingborg

Förutom att vi erbjuder flyttstädning som präglas av kvalitet och kundnöjdhet så erbjuder vi även bland de bästa priserna i Helsingborg på flyttstädning. Se prislista nedan!

Alla priser är efter RUT avdraget. Vid speciella önskemål utöver vanlig flyttstädning skapas alltid en gratis och skräddarsydd offert som har dina önskemål i åtanke. 

Använd RUT avdrag för billig flyttstädning i Helsingborg

En annan fördel med att välja att anlita oss för flyttstäd, förutom en skinande ren bostad utan att lyfta ett finger, är att du kan använda RUT-avdrag för att få en ännu billigare flyttstädning. Med RUT-avdrag får du 50% avdrag direkt på fakturan då flyttstäd ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du kan alltså få en helt flyttstädad bostad för 50% av priset. Du kommer inte ångra dig!

Med vår flyttstädning i Helsingborg får du:

Alla rum
Fönster
Badrum/toalett
Kök
Ingår om avtalat
Lite mer om fönsterputsningen
Vad ingår inte i flyttstädningen?
Kom ihåg detta inför din flyttstädning

Vi förbehåller oss rätten att avbryta en tjänst om vi bedömer att bostaden är utöver normalt skick. Dock erbjuder vi möjligheten att utföra tjänsten mot en löpande kostnad baserat på bostadens befintliga och faktiska skick förutsatt att det inte är av sanitärt skick. Får vi inte tag på dig kan det hända att tjänsten avbryts.

Vi tar ej ansvar för nikotin avlagringar då det räknas som sanering och RUT-avdrag gäller inte då.

Att tänka på inför flyttstädningen i Helsingborg

Vid anlitande av Qleanex för flyttstädning i Helsingborg tillhandahåller vi allt nödvändigt material och utrustning. För bästa resultat bör bostaden vara tömd vid vår ankomst. Även kylskåp och frys bör vara tomma, avstängda och framdragna för optimal tillgänglighet. Vänligen informera oss i förväg om eventuella skador, såsom oanvändbara fönster eller defekta vitvaror. Om du önskar städning av ytterligare utrymmen som balkonger, garage eller förråd, ber vi dig meddela detta vid beställning. Efter betalning erhåller du en detaljerad orderbekräftelse, vilken specificerar villkor och omfattning för just din bostads städning. Vänligen notera att villkoren kan variera baserat på bostadens storlek, skick och eventuella särskilda önskemål eller ändringar.

Boka flyttstädning med oss i Helsingborg!

Vad väntar du på? Kontakta oss redan idag och få din flyttstädning omhändertagen av proffs! Vi ser till att du får de bästa priserna och att du blir nöjd! 

SÅ BOKAR DU VÅR FLYTTSTÄDNING:

Fyll i formuläret på hemsidan, inklusive önskat datum för städningen

Vi återkommer inom 24 timmar

Efter godkänd offert bokar vi in en tid enligt ditt önskemål

Genom att fylla i formuläret godkänner du att QLEANEX AB behandlar dina uppgifter.