Byggstädning

Byggstädning

Vi städar upp efter ditt bygge! 

Behöver du ett professionellt företag för att ta hand om din byggstädning? Då har du kommit rätt! Vi är företaget för dig! Ett byggprojekt samlar på sig mycket smuts, damm och byggrester som måste städas bort. För att det skall kunna göras är det viktigt att arbetet utförs på rätt sätt – tryggt, säkert och effektivt. Vi på Qleanex följer de regleringar som finns på en byggplats, och har den erfarenhet och kompetens för att utföra arbetet från start till slut. Vi har en öppen kommunikation med våra kunder, och tror på att en bra arbetsplan sätter grunden för ett bra resultat. Det blir inte enklare än med vår hjälp. 

Olika typer av byggstädning

För oss är den viktigaste uppgiften att se till att du som kund blir nöjd med resultatet. Känner du dig osäker på om du är i behov av en grov-eller fin byggstädning? Kontakta gärna oss, och vi hjälper dig gärna att inspektera byggnaden för att kunna bestämma vad just du behöver.

Grov byggstädning: Vi tar bort det smuts och de större föremål som bygget lämnat efter sig, och utför även dammsugning och bortslipning av överblivet material. Om du har specifika önskemål eller behov, är du välkommen att kontakta oss. Vi lyssnar alltid på våra kunder, och gör vårt yttersta för att möta dina behov. 

Fin byggstädning: Även om du har utfört ett mindre byggprojekt eller en renovering av mindre slag, kvarstår ändå smuts. Detta hjälper vi dig med! Vid en generell byggstädning plockas material bort, vi tvättar väggar och golv och tar även hand om eventuell fönsterputsning.

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöer hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter