Städfirma Skåne

Städfirma Skåne

Bor du i Skåne och behöver hjälp med städningen, antingen hemma, till flytten, kontoret eller företaget? Vi erbjuder kvalitativ städhjälp i Skåne med en rad olika tjänster. Vi har lång erfarenhet av städhjälp och erfaren personal som alla har fokus på dig som kund men också på miljön. Vi har även nöjd kund garanti som gör att vi kan garantera att du kan lita på att våra kunder alltid är nöjd efter att de anlitat oss.

flyttstäd

Kontakta oss om du ska flytta och behöver en professionell flyttstädning. Vi erbjuder även 14 dagars garanti på besiktningen.

hemstäd

Vi har kompetensen som krävs för att städa i ditt hem.  Vårt team städar effektivt för att ni skall få det förmånligare. 

 

 

företagsstäd

Vi städar alla typer av företag, stora som små och tar fram skräddarsydda lösningar åt ditt företag.

 

 

KONTORSSTÄDNING

Kontakta oss om du behöver en professionell Kontorsstädning.

golvvård

Vi är experter på golvvård och ser till att du blir nöjd hela vägen, tills ditt golv glänser som en diamant.

 

STORSTÄDNING

Kontakta oss om du behöver en professionell Storstädning.

byggstädning

Efter renoveringen eller nybygget är QLEANEX rätt team att anlita för att ta hand om din byggstädning.

 

FÖNSTERPUTSNING

Vi på Qleanex kan putsa fönster upp till 18meter, Med ultra rentvattensystem,

All typ av städning från din städfirma i Skåne!

Vi erbjuder som sagt en rad olika tjänster. Allt från hemstädning och flyttstädning till golvvård och företagsstädning.

Städfirma Skåne - Hemstädning

Tjänsten hemstädning är perfekt för dig med ett stressigt vardagsliv. Genom att anlita oss kan du komma hem till ett rent och fräsch hem utan att behöva lyfta ett finger. Det ingår städning av samtliga rum, inklusive toalett och kök. Vi ser till att se till att du får städningen som du vill ha det. Detta är förstås extra viktigt när det handlar om ert hem och vi siktar alltid på att se till att du är bekväm och trygg med vårt arbete.

Städfirma Skåne - Flyttstädning

Att flytta kan kännas kul och spännande men kan också vara tidsödande och energikrävande. Vi på Qleanex erbjuder flyttstäd av högsta kvalitet för ett bra pris. I flyttstädning till exempel rengöring av kyl- och frys, köksfläkt och rengöring av alla lådor invärtes och utvärtes. Du kan anlita oss istället för att du ska komma ihåg alla små ställen som behövs rengöras innan flytt och slippa kämpa med svåråtkomliga ställen. Du kan spara både pengar och tid på att anlita oss och vår professionella personal.

Städfirma Skåne - Fönsterputsning

Vi erbjuder även fönsterputsning! Att själv rengöra fönster kan vara svårt om en önskar ett fläckfritt resultat. Med våra erfarna medarbetare lovar vi ett skinande rent resultat med fönster fria från smuts, stänk och salt. Vi erbjuder såklart alltid detta till ett bra pris.

Städfirma Skåne - Golvvård

Golvvård är viktigt för att dina golv ska hålla länge. Det kan även vara viktigt med kompetens för golvvård och olika golvtyper. Som tur är har vi på Qleanex lång kompetens inom området och kan därför erbjuda golvvård av högsta kvalitet.

Städfirma Skåne - Storstädning

Ska du ha fest, eller kanske har du inte orkat städa på ett tag och vill ha extra rent hemma? Vi erbjuder även storstädning där vi rengör ert hem från golv till tak! Vi lägger även extra fokus på köket och badrummen om det önskas, då de oftast är mer energikrävande att få ordentligt rent. Vill du dock ha fokus på någon annan del av din bostad är det förstås också möjligt!

Städfirma Skåne - Företagsstädning

Vi erbjuder även professionell städning för företag. Oavsett storlek på er företagslokal eller affärslokal lovar vi kvalitativ städhjälp och fläckfritt resultat.

Städfirma Skåne - Kontorsstädning

Att stiga in i ett rent och fint kontor är viktigt både för de som jobbar där och andra personer som till exempel kunder till ert företag. Det ger ett bra första intryck för alla som besöker kontoret. Anlita oss på Qleanex och få möjligheten att alltid stiga in i en fräsch kontorsmiljö.

Vi städar effektivt era kontorsytor i Helsingborg.

Städfirma Skåne - Byggstädning

Vi på Qleanex erbjuder även tjänsten byggstädning. Det innebär att vi kommer och städar upp efter ert bygge. En byggmiljö samlar mycket smuts och damm som kan vara extra svårt att få ordentligt rent. Som tur är har vi erfarna medarbetare som effektivt och noggrant hjälper dig att städa upp och lämnar efter sig en ren och fräsch lokal!

Städfirma i Skåne med nöjd kund-garanti!

Vi har även nöjd kund-garanti som gör att du kan reklamera vår tjänst inom 14 dagar efter städningen och få det åtgärdat utan extra kostnad. Detta gör att vi alltid finns till för dig och dina behov, även om du inte tycker att det uppfylldes första gången. Hör av dig till oss om du inte är nöjd så löser vi det!

Billig städning med RUT-avdrag när du använder en städfirma i Skåne!

Väljer du att anlita oss på Qleanex för städhjälp i Skåne får du även RUT-avdrag. Det innebär att du endast behöver betala 50% av tjänstens kostnad. Detta är förstås inkluderat direkt i fakturan och innebär inget extra jobb för dig!

Kontakta vår städfirma i Skåne för offert redan idag!

Kontakta oss redan idag om du har frågor och funderingar om våra tjänster. Vi är redo att göra en offert redan idag!

Välkommen!

Söker du städhjälp i annan ort? Vi finns även som Städfirma i Helsingborg och du kan se alla orter vi städar i Här.

Städfirma Skåne
kostandsfri offert

Vad sägs om att komma hem till ett nystädat hem efter en lång dag på jobbet? Passa på att boka en provstädning så kommer du också märka hur petigt noggranna och lyhört serviceinriktade vi är.

RUT-avdrag

Betala endast halva arbetskostnaden!

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter