Flyttstädning Bjuv

Flyttstädning Bjuv

Ska du flytta och önskar att bli av med flyttstädningen? Hör av dig till oss på Qleanex så flyttstädar vi åt dig till bra pris med nöjd kund garanti!

Vi gör din flyttstädning i Bjuv enkel!

Att flytta måste de flesta av oss göra minst en gång i livet. Det kan kännas kul och spännande eller jobbigt och tidskrävande. Det som oftast tar längst tid och mest energi är flyttstädning. Vi på Qleanex har lång erfarenhet av flyttstäd och hjälper dig gärna att flyttstäda till bra pris och med nöjd kund garanti. Fördelen med att flyttstäda själv är förstås att det är gratis, men oväntade utgifter kan uppkomma om en missar att städa vissa ställen som är lätt att göra om en inte har erfarenhet av flyttstäd. Dessutom kan en behöva inhandla dyra städprodukter som också kan bli oväntat dyrt. Det kan också vara mycket mer tidskrävande än väntat att flyttstäda då det verkligen ska städas i varenda liten springa. Istället för att lägga en massa tid på att städa själv och sedan vara orolig över att resultatet inte duger kan du spara din dyrbara tid och istället anlita våra erfarna och professionella personal på Qleanex.

Genom att anlita oss på Qleanex lovar vi ett skinande rent resultat för din bostad med hjälp av vår erfarna personal så att du enkelt kan lämna över din bostad till näste person utan konstigheter. Vi har alla produkter som en behöver för att uppnå önskat resultat och du får använda din tid till det som känns viktigt för dig istället för att lägga timmar på att städa.

Låt oss ansvara för din flyttstädning i Bjuv

Låt oss på Qleanex ansvara för din flyttstädning i Bjuv. Vi har lång erfarenhet i branschen och professionell personal. Vi på Qleanex har alltid våra kunder i fokus och skulle något mot förmodan bli fel eller att det fortfarande inte skulle vara helt rent så tar vi på oss ansvaret att åtgärda det. Det gör att du inte behöver oroa dig för extra kostnader efter besiktningen av din bostad. Det ingår i priset för städningen så du behöver inte oroa dig för extra kostnader. Det enda du måste göra är att anmäla din reklamation 14 dagar efter städtillfället. Oavsett kvm på din bostad garanterar vi att lämna över ett skinande rent hem till er efter vårt arbete. Vi utför städningen tidseffektivt och noggrant och på så sätt garanterar vi nöjda kunder.

Garanti på att du blir nöjd med vår flyttstädning i Bjuv

Hos oss på Qleanex erbjuder vi nöjd kund garanti vilket innebär att om det är något du inte är nöjd med efter vårt arbete så kan du anmäla det till oss inom 14 dagar och vi fixar det utan kostnad. Det gör att vi kan garantera att du är nöjd med vårt jobb efter att du anlitat oss. Vi är förstås också öppen för att du hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar, även om det inte handlar om att du inte är nöjd med resultatet. Vi önskar alltid att hålla en öppen kommunikation med våra kunder så att ni känner er bekväma med att lämna över flyttstädningen åt oss. Har du några frågor eller funderingar före du vill anlita oss är du självklart också välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från er!

Använd RUT avdrag för billig flyttstädning i Bjuv

En annan fördel med att välja att anlita oss för flyttstäd, förutom en skinande ren bostad utan att lyfta ett finger, är att du kan använda RUT-avdrag för att få en ännu billigare flyttstädning. Med RUT-avdrag får du 50% avdrag direkt på fakturan då flyttstäd ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du kan alltså få en helt flyttstädad bostad för 50% av priset. Du kommer inte ångra dig!

Med vår flyttstädning i Bjuv får du:

Flyttstädning av kök:

 • Avtorkning av belysning.
 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under.
 • Rengöring av spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar.
 • Rengöring av köksfläkt, inklusive dess ventiler.
 • Rengöring av skåp, lådor och bänkar, både ut- och invändigt.
 • Rengöring av diskmaskin, rengöres in- och utvändigt.

Flyttstädning av bostadsrum

 • Rengöring av samtliga golv.
 • In- och utvändig rengöring av garderober.
 • Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor

Rengöring av badrum och toalett

 • Rengöring av kakelväggar.
 • Rengöring av golvbrunnar och ventiler.
 • Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av belysning.
 • In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar.
 • Rengöring av torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp, in- och utvändigt.

Att tänka på inför flyttstädningen i Bjuv

Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade, avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna, eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar städningen. Observera att du behöver meddela oss om du vill ha städning på biytor, som balkong, garage eller förråd; eftersom detta skall beställas innan påbörjad städning. När tjänsten är betald, kommer du att tillhandahålla en detaljerad orderbekräftelse på vilken du kan läsa vad som gäller för just din bostad. Vad som gäller varierar beroende på omfattning, storlek, skick och även reservationer för eventuella ändringar.

Nöjd kund-garanti

Vår garanti innebär att vi åtgärdar eventuella missnöjdheter av utfört arbete. Reklamationer måste anmälas till oss inom 14 arbetsdagar från städtillfället.

SÅ BOKAR DU VÅR FLYTTSTÄDNING:

Fyll i formuläret på hemsidan, inklusive önskat datum för städningen

Vi återkommer inom 24 timmar

Efter godkänd offert bokar vi in en tid enligt ditt önskemål

Genom att fylla i formuläret godkänner du att QLEANEX AB behandlar dina uppgifter.