Flyttstädning Helsingborg

Städfirman i Helsingborg för dig som söker flyttstädning med kvalitet, till rätt pris!

Flyttstädning Kalkylator


Flyttstädning Helsingborg

Det är vanligt att man känner sig stressad under en flytt och flyttstädningen av din gamla bostad är ett av de moment som kan bidra till stressen. Med professionell flyttstädning kan du lätta vikten på dina axlar och lägga din tid och ditt fokus på din nya bostad!  

Låt Qleanex hjälpla dig med flyttstädningen i helsingborg

Vi på Qleanex har lång erfarenhet av flyttstädning i Helsingborg och omnejd och hjälper dig gärna att flyttstäda till bra pris och självklart med nöjd kund garanti!

Med Qleanex garanterar vi ett skinande rent resultat för din bostad. Vårt erfarna team använder högkvalitativa produkter för att säkerställa ett felfritt resultat. Spara tid och låt oss hantera flyttstädningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något.

Erfarenhet, Trygghet & Kvalitet - Nöjd kund garanti!

Hos Qleanex sätter vi erfarenhet, trygghet och kvalitet i första rummet för att försäkra oss om att du som kund alltid känner dig i trygga händer. Med vår djupgående expertis och engagemang för detaljer tar vi ansvar för varje uppdrag och säkerställer att ditt hem inte bara blir rent, utan att resultatet överträffar dina förväntningar. Vi förstår vikten av ett felfritt utfört arbete. Därför, om något inte uppfyller dina höga förväntningar eller om något skulle gå fel, står vi redo att åtgärda det omgående utan extra kostnad för dig. Vår beprövade metodik kombinerar effektivitet med noggrannhet, vilket garanterar att varje hörn av din bostad skiner av renhet, oavsett dess storlek. Välj Qleanex för en tjänst där erfarenhet möter kvalitet, och där din trygghet alltid är vår prioritet.

Flyttstädning i Helsingborg och omnejd med Qleanex.

Bästa priserna vid flyttstädning i Helsingborg

Förutom att vi erbjuder flyttstädning som präglas av kvalitet och kundnöjdhet så erbjuder vi även bland de bästa priserna i Helsingborg på flyttstädning. Se prislista nedan!

Alla priser är efter RUT avdraget. Vid speciella önskemål utöver vanlig flyttstädning skapas alltid en gratis och skräddarsydd offert som har dina önskemål i åtanke. 

Använd RUT avdrag för billig flyttstädning i Helsingborg

En annan fördel med att välja att anlita oss för flyttstäd, förutom en skinande ren bostad utan att lyfta ett finger, är att du kan använda RUT-avdrag för att få en ännu billigare flyttstädning. Med RUT-avdrag får du 50% avdrag direkt på fakturan då flyttstäd ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du kan alltså få en helt flyttstädad bostad för 50% av priset. Du kommer inte ångra dig!

Boka flyttstädning med Qleanex

Boka flyttstädning med Qleanex

Är du på väg att flytta och behöver professionell hjälp med städningen? Låt oss på Qleanex underlätta din flyttprocess med vår omfattande och pålitliga flyttstädningstjänst i Helsingborg! Vi tar hand om allt från grundlig rengöring av kök och badrum till avtorkning av ytor och fönsterputsning, så att du kan fokusera på att bosätta dig i ditt nya hem.

Varför välja Qleanex för din flyttstädning?

Varför anlita professionell städhjälp för flyttstädning?

Det finns flera anledningar till att anlita en professionell städfirma som Qleanex för din flyttstädning i Helsingborg.

Behöver du städhjälp i Helsingborg?

Välkommen till Qleanex Städfirma Helsingborg – ditt pålitliga val för professionell städhjälp i Helsingborg! Vi vet hur hektiskt livet kan vara, och ibland behöver man bara en hjälpande hand för att hålla hemmet skinande rent och inbjudande. Oavsett om det gäller en engångsstädning, regelbunden veckostädning, eller grundlig storstädning, har vårt dedikerade team kunskapen och erfarenheten för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar.

Vi utför även:

Med vår flyttstädning i Helsingborg får du:

Alla rum
Fönster
Badrum/toalett
Kök
Ingår om avtalat
Lite mer om fönsterputsningen
Vad ingår inte i flyttstädningen?

Vi förbehåller oss rätten att avbryta en tjänst om vi bedömer att bostaden är utöver normalt skick. Dock erbjuder vi möjligheten att utföra tjänsten mot en löpande kostnad baserat på bostadens befintliga och faktiska skick förutsatt att det inte är av sanitärt skick. Får vi inte tag på dig kan det hända att tjänsten avbryts.

Vi tar ej ansvar för nikotin avlagringar då det räknas som sanering och RUT-avdrag gäller inte då.

Att tänka på inför flyttstädningen i Helsingborg

Vid anlitande av Qleanex för flyttstädning i Helsingborg tillhandahåller vi allt nödvändigt material och utrustning. För bästa resultat bör bostaden vara tömd vid vår ankomst. Även kylskåp och frys bör vara tomma, avstängda och framdragna för optimal tillgänglighet. Vänligen informera oss i förväg om eventuella skador, såsom oanvändbara fönster eller defekta vitvaror. Om du önskar städning av ytterligare utrymmen som balkonger, garage eller förråd, ber vi dig meddela detta vid beställning. Efter betalning erhåller du en detaljerad orderbekräftelse, vilken specificerar villkor och omfattning för just din bostads städning. Vänligen notera att villkoren kan variera baserat på bostadens storlek, skick och eventuella särskilda önskemål eller ändringar.

Boka flyttstädning med oss i Helsingborg!

Vad väntar du på? Kontakta oss redan idag och få din flyttstädning omhändertagen av proffs! Vi ser till att du får de bästa priserna och att du blir nöjd! 

Kom ihåg detta inför din flyttstädning
 • Töm bostaden på möbler och saker innan vi kommer. Vi rengör eller flyttar ej på eventuella möbler som finns kvar i bostaden.
 • Tunga möbler såsom spis, kyl & frys, badkar m.m. behöver dras fram och ställas tillbaka av kund för att vi ska kunna städa bakom och under. Personalen drar ej fram dessa p.g.a. risken för skador på golv.
 • Front till badkar behöver demonteras/monteras av kund. Vi rengör inte jetstrålar i jacuzzi.
 • Kyl och frys behöver vara tömda och avfrostade för att städning ska kunna ske där.
 • Vi tar inte ansvar för fläckar på väggar och tak p.g.a. skaderisk på ytskikt.
 • Vi kan tyvärr ej ta ansvar för färgstänk, tejp eller klistermärken p.g.a. skaderisk på ytskikt.
 • Vi reserverar en hel dag till att utföra städningen och kan därmed inte garantera en exakt sluttid.
 • Vi kan tyvärr ej städa i garderober, badrumsskåp eller dylikt om de inte är tömda.
 • Vi har ej möjlighet att demontera eller skruva ned något i bostaden, inte heller glaskupor/ lysrör/glödlampor.
 • El och belysning ska finnas i bostaden, även tillgång till rinnande vatten behövs.
 • Om det är avtalat att enstaka möbler finns kvar i bostaden städar vi runt dem.
 • Du behöver vara kontaktbar via telefon på uppdragsdagen (eller se till att vi delgetts vem som ska kontaktas och att den är kontaktbar).
 • Eventuella synpunkter ska meddelas senast 14 dagar efter utförandedatum.
 • Vi kommer tillbaka inom max tre arbetsdagar och åtgärdar de problem som kan uppstå.
 • Qleanex betalar inte ut någon ersättning om kunden/köparen själv rättar till brister i flyttstädningen.

Vi förbehåller oss rätten att avbryta en tjänst om vi bedömer att bostaden är utöver normalt skick. Dock erbjuder vi möjligheten att utföra tjänsten mot en löpande kostnad baserat på bostadens befintliga och faktiska skick förutsatt att det inte är av sanitärt skick. Får vi inte tag på dig kan det hända att tjänsten avbryts.

Vi tar ej ansvar för nikotin avlagringar då det räknas som sanering och RUT-avdrag gäller inte då.

Vårt team på Qleanex

Vårt team på Qleanex städfirma i Helsingborg består av städare med erfarenheterna och kunskapen som krävs för att leverera just de kvalitativa och effektiva tjänsterna som du förtjänar, med moderna tekniker och städverktyg ser vi till att du kan koppla av när du lämnar över din flyttstädning till oss.

 Förutom att vi är lyhörda efter dina specifika önskemål när du anlitar oss så har vi även ett öga för detaljerna i städningen och ser till att ditt hem är skinande rent! Kontakta oss för mer information eller bokning av din flyttstädning i Helsingborg. 

FAQ - Qleanex Flyttstädning i Helsingborg

Priset för flyttstädning varierar beroende på en rad faktorer, inklusive storleken på bostaden och specifika önskemål från kunden. Vi rekommenderar att du kontaktar oss direkt för en exakt offert anpassad till dina behov.

Normalpriset för flyttstädning i Sverige ligger generellt mellan 25-35 SEK per kvadratmeter, men detta kan variera beroende på området och företaget du väljer. Totalpriset hos oss brukar landa på allt mellan 2000 kr – 5000 kr+.

För en 30 kvadratmeter stor bostad kan du förvänta dig ett pris på omkring 750-1050 SEK, baserat på det generella prisintervallet för flyttstädning i Sverige. Kontakta oss för en noggrann offert.

En flyttstädning inkluderar grundlig rengöring av hela bostaden, inklusive kök, badrum, vardagsrum, och sovrum. Detta innefattar dammsugning och moppning av golv, rengöring av fönster, avtorkning av ytor, och mycket mer.

Tiden det tar att genomföra en flyttstädning beror på storleken på bostaden och graden av smuts. En genomsnittlig flyttstädning för en bostad på 80 kvm kan ta mellan 4-6 timmar.

Ja, det är möjligt att göra flyttstädning själv, men det kräver tid, energi och rätt rengöringsmedel. Många väljer att anlita en professionell städfirma för att spara tid och säkerställa att arbetet utförs grundligt.

Vissa uppgifter kan vara utanför ramen för en standard flyttstädning, inklusive borttagning av mögel, rengöring av extrema smutspunkter, och borttagning av skadedjur. Det är viktigt att diskutera dina specifika behov med städfirman för att säkerställa att allt inkluderas i din tjänst.

SÅ BOKAR DU VÅR FLYTTSTÄDNING:

Fyll i formuläret på hemsidan, inklusive önskat datum för städningen

Vi återkommer inom 24 timmar

Efter godkänd offert bokar vi in en tid enligt ditt önskemål

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter