Storstädning Teckomatorp

Storstädning Teckomatorp

Har du halkat efter i städningen, eller vill du bara ha ett riktigt skinande rent hem utan att behöva lyfta ett finger? Överlåt storstädningen åt oss på Qleanex och lägg din tid och energi på annat än städning! Vi har lång erfarenhet inom städbranschen och lovar att göra allt vi kan för att uppfylla dina önskemål.

Storstädning Teckomatorp för ett riktigt rent hem!

Ibland kan det behövas en riktig rengöring i hemmet men det kan vara energi och tidskrävande vilket är två saker man inte alltid har. Det kan behövas om du ska ha en stor fest, eller kanske ha släkten på besök. Det kan också vara en fördel om du eller någon i familjen har fått allergiska besvär och vill städa ur hemmet från katt eller hundhår. Det finns många vinklar och vrår i ett hem men med hjälp av vår professionella personal hjälper vi dig att göra varenda en av dem skinande rena. Vi har professionell och erfaren personal som lovar att storstäda och rengöra hela ditt hem utan konstigheter.

Vad innebär en storstädning från Qleanex i Teckomatorp?

Så vad innebär egentligen en storstädning? Väljer du att anställa oss på Qleanex för en storstädning av ditt hem betyder det att du får komma hem till ett helt rent hem. Vi städar hela hemmet och alla rum, inklusive badrum och kök. Har du ett problemområde som till exempel köket, kan vi också lägga större fokus på det om det är ditt önskemål. Vi torkar av alla ytor och lister, dammsuger, torkar golv, tömmer papperskorgar, putsar speglar etc. Vi torkar också av vitvaror och andra skåp som kan vara fläckiga. Eftersom vi har lång erfarenhet av städning så ser och vet vi alla ställen som behöver städas som en själv kanske hade missat. Vi torkar även av kakel och andra ställen som kan bli fläckiga av till exempel vatten. Vi torkar till och med av inuti er micro om så önskas. Varenda yta i ditt hem ska vara skinande ren när ni kommer hem efter städningen.

När vi kommer hem till dig har vi med oss alla rengöringsmedel och redskap som vi behöver för att storstäda ditt hem. Vi har också ett fokus på miljön och använder oss av miljövänliga medel. Du behöver alltså inte lägga några extra pengar på att köpa hem rengöringsmedel utan vi har med oss allt vi behöver.

Kvalitetsgaranti på din storstädning i Teckomatorp

Vi har förstås alltid våra kunder i fokus och därför även en nöjd kund garanti. Detta innebär att om du inte är nöjd med vårt arbete och anmäler det till oss inom två veckor så åtgärdar vi detta helt utan kostnad. Vi vill förstås att du ska känna dig helt nöjd med ditt hem efter att vi har storstädat det. Gör du inte det lovar vi att åtgärda det så att du blir helt nöjd.

Storstädning i Teckomatorp med rätt till RUT-avdrag

En fördel annan fördel med att anlita oss för storstädning, förutom ett skinande rent hem utan att lyfta ett finger, är det faktum att du har rätt till RUT-avdrag. Det innebär att du endast betalar 50% av kostnaden, som förstås är inkluderat direkt i fakturan.

Storstädning för företag i Teckomatorp

Vi erbjuder också tjänsten ’storstädning för företag’. Detta innebär att vi kommer till ert företag för en totalrengöring av era lokaler. Detta är viktigt både för de anställda och de kunder eller andra människor som besöker ert företag. En storstädning kan hjälpa till med att ge ett gott första intryck hos de som besöker era lokaler. Storstädningen av ert företag fungerar på liknande sätt som en storstädning av hemmet. Vi dammsuger, torkar och rengöra alla vinklar och vrår. Även här kan vi lägga mer energi på ett specifikt rum som till exempel köket eller toaletterna. Även här gäller nöjd kun garanti som innebär att vi åtgärdar det ni inte är nöjd med om det mot förmodan skulle vara så att vi missat något eller om det är något annat ni inte är nöjd med.

Kontakta oss för offert för storstädning redan idag!

Välkommen att kontakta oss på Qleanex om du vill ha en storstädning av ditt hem eller företag. Vi erbjuder att göra en gratis offert åt dig så har du känner dig bekväm med villkoren och priset. Detta gör också att du tydligt kan se att det inte blir några extra avgifter. Du är förstås även välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill veta mer om vad det innebär med storstädning i hemmet eller för företag. Vi ser förstås fram emot att höra från dig och hoppas att du blir en framtida kund hos oss!

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöer hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter