Hemstädning Helsingborg

Hemstädning Helsingborg

För många så är städning någonting som tar tid från andra mer lockande aktiviteter i vår vardag, därför erbjuder vi hemstädning och andra hushållsnära tjänster som städhjälp i Helsingborg.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med städningen hemma! 

Vi på Qleanex har som mål att du alltid ska känna dig trygg i att anlita oss som din städfirma, detta gör vi genom att vi erbjuder personal med erfarenhet inom städ och service, städning med kvalitet, och en nöjd kund garanti. 

Fördelarna med hemstädning i Helsingborg?

När en kommer hem från jobb, studier eller andra aktiviteter så är det sista en vill att städa, dammsugning och avtorkning blir ofta de städ som vi ser lämnas ogjort. Plötsligt så inser vi att hemmet har blivit dammigt och smutsigt, och då dröjer det ett par dagar till innan vi faktiskt har tid och ork nog att ta tag i städningen.

Vår personal har bästa kunskaperna och erfarenhet som garanterar bästa kvalitet på din hemstädning Helsingborg, vi vet att vårt arbete är effektivt och gör ditt hem extra rent. Vi på Qleanex tycker att det är viktigt att våra kunder känner sig nöjda och erbjuder även extra hushållstjänster såsom fönsterputs och strykning. Hos oss får du bästa service och konkurrenskraftiga priset.

Vi vill att du alltid ska komma hem och vara trygg med att städningen utför när det behöver. Våra tjänster inkluderar det som våra kunder vill ha städhjälp med. Vad som ingår och hur ofta du vill ha hjälp med städning beror helt på dig som kund, veckovis eller varannan vecka är de mest vanliga intervallerna som vi utför städning hos våra kunder, men det får också bra att få hemstädning av oss mer sällan eller vid behov.

Låt oss sköta din hemstädning i Helsingborg!

Vi på Qleanex Städfirma i Helsingborg finns här för dig som behöver hemstädning Helsingborg och garanterar att du blir nöjd med vår service. Vårt mål är att du som kund hos oss ska trivas i vardagen och må bra. Våra kunder är våra främsta ambassadörer. Därför erbjuder vi dig en nöjd kund garanti på alla våra tjänster som städfirma i Helsingborg. 

Kontakta oss på Qleanex i Helsingborg lund med omnejd för att ta fram ett pris på din hemstädning, vi vill underlätta för dig i din vardag, både mentalt och praktiskt. Bara att anlita en städfirma för hemstädning kommer ge dig mer tid att göra annat i din vardag. På så vis får du mer tid för det som är viktigt på riktigt. 

Vill du ha löpande hemstädning?

Kontakta oss redan idag för att få hjälp med din hemstädning, vi ser över vad du behöver hjälp med och vilket intervall som passar för dig, sen ger vi dig ett förslaget pris på hemstädning. Vi erbjuder även extra tjänster på annat som fönsterputs och strykning till ett bra pris. 

Löpande hemstädning sker i abonnemangsform och är helt skräddarsytt till dig och ditt schema. Vi tycker det är viktigt att du känner dig helt trygg i att vi hjälper dig hålla rent i hemmet, och att våra kunder är nöjda efter att ha anlita oss för er hemstädning Helsingborg! 

Kontakta oss för hemstädning Helsingborg!

Vi finns alltid här om du vill boka hemstädning Helsingborg. Säg hejdå till städning i din vardag. Använder du oss som städhjälp så kommer du garanteras en hållbar städning och bra utfört arbete, vi är redo att hjälper dig får det fint hemma. Välkommen till Qleanex städfirma för hemstädning Helsingborg.

Detta ingår i hemstädningen:

Städning av samtliga rum

 • Spegelputsning
 • Dammsugning av golv, lister, kontakter, element, mattor samt stoppade och klädda möbler.
 • Dammtorkning av fönsterbrädor och alla fria ytor.
 • Borttagning av fläckar på dörrar och karmar.
 • Golven fuktmoppas, eller enligt överenskommelse med er.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Damning av tavelramar och hängande väggdekorationer i ståhöjd.
 • Damning av lampskärmar i arbetshöjd. 

Rengöring av toaletter och badrum

 • Spegelputsning
 • Torkning av fläckar på badrumsskåp och vitvaror.
 • Rengöring av dusch, badkar, handfat och toalett.
 • Torkning av fläckar från väggar.
 • Avtorkning på Duschväggar.

Städning av kök

 • Invändig rengöring av mikrovågsugn.
 • In- och utvändig rengöring av utrymme där sopor förvaras.
 • Rengöring av köksbänk, diskbänk, spis och kakelvägg.
 • Avtorkning av fläckar på fläkt, köksluckor och utsida av vitvaror.

Tänk på detta innan vi besöker dig

 • För bästa resultat, se till att dammsugare och övriga redskap är i bra skick
 • Om tid finns, plocka gärna undan leksaker, disk och kläder så blir vi mer effektiva i ditt hem

Varför inte låta oss ta hand om strykningen också?

 • Vi stryker dina skjortor och kläder när vi ändå besöker ditt hem – meddela oss om du vill att det skall ingå i veckostädningen.

Det enda vi behöver från dig är en hel och ren strykbräda, ett välfungerande strykjärn och en vattenflaska med sprayfunktion; och vi förenklar din vardag ytterligare.

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöer hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter