Golvvård Skåne

Golvvård Skåne

Alla typer av golv kräver underhåll, både städning och avancerat vårdande underhåll. Vi på Qleanex anser att golvunderhållet bör skötas av städproffs med kompetens inom dessa typer av tjänster, vilket innebär kunskap om olika golvtyper. Om golven får bästa omskötsel så får du ett snyggt resultat, samt golv som håller sig fina längre.

Golvvård för alla golv i Skåne

Våra medarbetare har omfattande kompetens inom golvvård och de olika golvtyper som finns, vi ser till att de är väl medvetna om de olika tekniker som krävs för att utför golvvård på olika golvtyper. Golven får på så sätt den hänsyn som de förtjänar, och behandlas utefter de slitage de utsätts för dagligen, och de skador de ådragit sig genom åren.

Våra tjänster hjälper våra kunder återställa golven till dess ursprungliga utseende, vilket kan kräva mer omfattande golvvård beroende på de skador som finns i golvet. Oavsett om det handlar om en bostad eller ett kontor så finns vi här för att hjälpa dig få fina och rena golv.

Speciellt på arbetsplatser så kan golvvård vara viktigt, även om golven städas dagligen både med torra och blöta städmetoder, så behöver de alltid genomgående underhåll. Slitage på golv förebyggs delvis av att städas med vardagliga metoder, men det kan inte förebygga allt, eller åtgärda det slitage som golvet redan har. Om golven inte underhålls blir de även mer svårstädade då vax och polish slits bort med tiden. De förlorar då sin glans och ser tråkiga och slitna ut.

Qleanex - vi är proffs på golvvård i Skåne

Vi på Qleanex har maskiner och utrustning för att klara av alla typer av golv, metoder för- och kunskap i golvunderhåll som gör oss ledande på marknaden. Vi är även miljömedvetna och använder oss av miljövänliga alternativ.

Att anlita oss som din städfirma i Skåne innebär att du får ta del av vår nöjd kund garanti, och vi har konkurrenskraftiga priser.

Kontakta Qleanex för golvvård i Skåne, vi kommer gärna ut och ger dig en bedömning på era golv. Kontakta oss i Skåne och Lund med omnejd så ger vi dig gärna mer information om du har frågor gällande golvvård Skåne.

Slipning, vaxning och polish av dina slitna golv med golvvård från Qleanex

Vi har kunskapen, maskinerna och utrustningen för att på rätt sätt behandla:

Trägolv – oljade eller vaxade

Linoleum-golv – polish eller vax

Gummigolv – polish eller vax

Plast-golv – polish

Textilgolv – djuprengöring

Betonggolv – slipning med HTC-metoden

Natursten – slipning med HTC eller twister

Terrazzo – slipning med HTC eller twister

Varför behövs golvvård?

Om det går för lång tid mellan golvunderhåll så blir det så pass slitet att en omfattande renovering av golvet behövs, och detta blir dyrare och tidskrävande. Med regelbunden golvvård så sparar du pengar på kostnader relaterade till golven, och golvet blir lättstädat och vackrare. 

Vill du ha golv service i världsklass, behöver dina golv hjälp att skina? Våra kunder är våra främsta ambassadörer, och hos garanterar vi alltid bra resultat och är tillgängliga när du behöver hjälp med golven. 

Hos oss kan du även få hjälp med andra städtjänster, vi utför flera sorters städ i Skåne med omnejd och är därför ett företag som har lång erfarenhet och många nöjda kunder! Välkommen att kontakta oss på Qleanex när det är dags för golvunderhåll på din arbetsplats eller i din bostad.

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöer hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter