Företagsstädning Lund

Företagsstädning Lund

Företag med säte i Lund kan ta del av vår professionella företagsstädning, som täcker alla områden och grenar inom städning. Detta är speciellt viktigt för företag, då som företagare har man vanligtvis flertalet saker på agendan såsom, fakturera, ha möten, ringa kunder med mera, och kanske inte helst prioriterar man en sådan sak som städning. Hursomhelst, är företagsstäd av ert kontor minst sagt väsentligt. Anledningen till detta är att lokalen du arbetar i behöver vara ren och fräsch, hälsosam för dig och din personal. Även för kunder eller andra besökare av er verksamhet. Dels för att ni som arbetar ska ha en bra arbetsmiljö, trivsel och goda arbetsresultat. Det är även viktigt att era kunder känner sig bekväma och trygga på er arbetsplats, vilket de gör om lokalen har fått storstädning. Ingen uppskattar en arbetsplats som är smutsig, dammig eller stökig. Vi tror att städningen speglar verksamheten. Vi på Qleanex utför företagsstäd och kontorsstädning i världsklass. Vi utför storstädning på mindre, medelstora, och stora företag. Om du är på jakt efter företagsstädning i Lund är du mer än välkommen till oss!

Vad innebär företagsstädning i Lund?

Våra tjänster är heltäckande och omfattande. Vår företagsstädning är egentligen alla städtjänster som erbjuds för företag. Det innebär byggstädning, kontorsstädning, butiksstädning, golvvård med mera. Vi har därför flertalet valmöjligheter för våra kunder. Vår personal är erfaren och professionell och ser till att våra kunder alltid är nöjda med resultatet. Företagsstädning för oss, innebär att vi rengör hela arbetsplatsen, från hörn till hörn. När ditt kontor är rent och fräscht bidrar detta till ett bättre intryck för potentiella kunder.

Kontorsstädning för dig I skåne

Om du har ett företag i Skåne och önskar en gedigen storstädning av kontoret gör du rätt i att vända dig till oss på Qleanex. I din företagsstädning får du vara med och avgöra precis vad du vill som ska städas. Vi möter er naturligtvis med rekommendationer baserat på erfarenhet men era egna behov vet ni bäst själva! Vårt team arbetar effektivt och professionellt, beroende på ytan som ska städas varier storleken på vårt team. Det spelar ingen roll om ni är ett stort eller litet företag, vi anpassar städningen utifrån behov, önskemål och vilken yta som ska städas. Företag har vanligtvis många bollar i luften, vilket inte lämnar särskilt mycket tid för företagsstäd. Det är där vi kommer in och utför ett effektivt och noggrant städ så att kvar finns endast en ren och fräsch arbetsplats för dig och dina anställda. Troligt är även att kvalitén av arbetet blir bättre när man kan arbeta i en miljö som känns behaglig och fräsch.

Vi har företagsstädning för alla behov i Lund

Oavsett vilka behov du har beträffande städning av ditt kontor tar vi hand om det. Vi kan gå igenom en plan där du som kund informerar oss vilka önskemål och behov du har så ser vi till att uppfylla dessa. Vi varierar våra tjänster beroende på storleken på ditt företag samt ytorna som ska städas på ditt kontor. Du kanske har som preferens att ha ett extra rent kök, och önskar då en regelbunden städning i köket. Köket är en viktig del på en arbetsplats, då det är där kollegorna samlas och spenderar sina raster många gånger. Det är även viktigt med hygien i köket. Fortsättningsvis är det även viktigt att ha regelbunden städning inne på toaletter exempelvis. Oavsett vilken yta, eller om det är hela företagskontoret som du önskar att få städat så ser vi till att utföra den bästa städningen möjlig så att du som kund blir helt nöjd.

Professionell företagsstädning i Lund hos Qleanex!

Hos oss är det viktigt att våra kunder trivs med resultatet, efter städningen. Vi är därför lyhörda till våra kunders behov och feedback. Vårt mål har alltid varit att ha nöjda kunder. Målet är att ha kunder som vill komma tillbaka till oss. På så sätt kan vi se till att vi har ett gjort ett bra jobb så att bägge parter blir nöjda. Vi anser att en ren arbetsplats med hög trivsel är viktigt. Vi utgår från en lista när vi städar men adderar mer än gärna något vid önskemål. Med våra städtjänster kan du räkna med att städningen sker professionellt, effektivt, och till ett mycket bra pris. Faktum är att vi besitter en lång och gedigen erfarenhet av företagsstädning, vilket innebär att vi känner till det bästa sättet att hantera företags städningen på. Vi anpassar även städningen efter behov, storlek och preferenser. Om du som kund känner en speciell önskan om någonting beträffande flyttstädningen så ser vi till att involvera det i vår företagsstädning.

Flyttstädning i Helsingborg och omnejd med Qleanex.

Återkommande företagsstädning i Lund

Vi på Qleanex utför städtjänster vid antingen enskilda eller återkommande tillfällen. Detta gör vi för både privatpersoner samt företag. Det är vanligt dock att företag önskar att ha återkommande besök från oss då och då. Det är naturligt att lokaler behöver regelbunden städning. Precis som hemstädning behövs städning på kontoret då man ständigt befinner sig där, och damm samlas tillsammans med annan smuts. Hur många tillfällen och hur ofta vi kommer och städar är något vi kan bestämma tillsammans. Om du beslutar för återkommande besök av oss kan du slappna av och låta oss ta hand om hygienen och städningen. Detta återlämnar mer tid till dig och dina anställda att fokusera på resterande arbete och saker som känns viktigare än städning.

Hör av dig till oss för företagsstädning i Lund!

Sammanfattningsvis, om du har ett företag med säte i Lund och önskar en regelbunden eller tillfällig rengöring och städning så gör du rätt i att höra av dig till oss. Oavsett vad du önskar att få städat, eller om du är ett stort eller litet företag. Vi anpassar storleken på vårt team beroende hur stora lokalerna är som behöver städas. Vi erbjuder olika typer av städning beroende på vilka behov du har och vilka områden du önskar ska städas. Vi är för övrigt en städfirma som erbjuder heltäckande städtjänster, alltså inte endast företagsstädning. Dessa går att läsa mer om här på vår hemsida. Vår personal besitter en lång och gedigen erfarenhet inom städning, och framför allt inom företagsstädning. Kontakta oss redan idag och få en offert! Välkommen till oss på Qleanex.

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöer hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter