Fönsterputsning Landskrona

Fönsterputsning Landskrona

Inget fönster är för stort eller litet för oss på Qleanex, vi har utrustningen som krävs, samt fönsterputsare med flera års erfarenhet inom branschen. Qleanex erbjuder en fönsterputs Landskrona som lämnar fönstrena skinande rena. 

För oss är kunden önskemål av högsta prioritet, då vi vill ge bästa möjliga upplevelse av våra tjänster. Kontakta oss för att boka fönsterputs till ett lågt pris. 

Vi är firman som tänker på dig och på miljön, när du anlitar oss för din fönsterputs lovar vi dig:

  • Alltid lågt pris
  • Alltid Nöjd kund-garanti
  • Alltid Feel Good-Service
0 m
upp till 18meter
0 %
100% miljövänligt
0 x
200 gånger renare

Noggrann fönsterputsning med Qleanex i Landskrona!

Vi på Qleanex kan putsa fönster på upp till 18 meters höjd, vi tar med oss alla redskap och material som behövs för jobbet. 

För att garantera att vi har med oss rätt utrustning och tillräckligt antal fönsterputsare för jobbet så behöver vi veta antal fönster och om jobbet innehåller en arbetshöjd över 2,5 meter, mer än så krävs inte för att vi ska kunna ge dig glasklara fönster fria från salt, stänk och smuts – till ett bra pris!

100% miljövänlig fönsterputs Landskrona!

Vi använder oss av Ultrarent vatten-system, som är 200 gånger renare än vanligt kranvatten och rengör era fönster helt utan kemikalier. Systemet är 100% miljövänligt eftersom vattnet är destillerat och inte innehåller några tillsatser, på grund av detta så kommer inga orenheter som kalk, järn eller salter lämna märken på fönstren.

Erfarna fönsterputsare som erbjuder fönsterputs Landskrona med nöjd kund garanti!

Efter att vi tagit fram en kostnadsfri offert tillsammans med dig som kund så kommer våra proffsiga fönsterputsare ut till er. Vi arbetar noggrant och effektivt oavsett hur många fönster som ska putsas, inget jobb är för stort eller litet för oss!

När fönsterrutan putsas med ultrarent vatten så torkar ytan av sig själv utan att lämna märken, vilket betyder att man besparar både miljön och tiden som läggs på fönsterputsningen! Detta betyder att vi kan erbjuda bästa pris på fönsterputsningen.

Du får även bästa fönsterputs Landskrona som inte använder sig av kemikalier, till skillnad från ett flertal av våra konkurrenter i Landskrona.

Fönsterputsning i Landskrona - Att tänka på innan vi kommer till dig!

För att vi ska veta hur många som behöver skickas på jobbet första gången vi kommer hem till en ny kund, samt hur lång tid som krävs för fönsterputsningen, så krävs det att kunden berättar innan hur många fönster som ska rengöras, samt arbetshöjden som fönstren är på. Med arbetshöjd menas höjden från marken till den översta delen på fönstret.

Det är även bra om vi får information kring om det finns fönster som avviker i form eller standard, eller som är placerade i skrymmande utrymmen, så att vi är väl förberedda på jobbet och kan leverera ett fönsterputs med skinande rent resultat!

Fönsterputs Landskrona med skinande rena fönster till låga priser!

Att våra kunder är nöjda är vår högsta prioritet. Vi vill att du ska vara nöjd både med fönsterputsning, bemötande och övrig service som uppkommer under arbetet. Vi hjälper dig inte bara med fönsterputs, utan gärna också med andra tjänster inom städ och fönstervård, så att du inte behöver använda dig av olika städfirmor för olika tjänster i ditt hem eller företag. 

Hos oss på Qleanex kan våra kunder skaffa ett abonnemang på fönsterputs Landskrona för att slippa putsa fönster själv, vi putsar dina fönster med glädje och utan bindningstid på ditt abonnemang!

Ultrarent rengöring av fönsterdetaljer!

Att få rena fönster kan kräva mer än bara fönsterputs, bästa resultat får du genom att göra en grundlig rengöring av även detaljer i direkt anslutning till fönstren. Exempel på detta är fönsterramar, fasader, skyltar, hängrannor, pooltak, uterum och växthus.

Ultrarent vatten-system tar effektivt bort smuts och alger även på trädetaljer på första tillfället! För bästa möjliga resultat så kan fönsterputs och putsar av detaljer kombineras första gång som vi kommer till våra kunder, på så vis vill vi att du ska märka att hela byggnaden får sig ett lyft direkt! 

Fönsterputs för olika sorters kunder!

Oavsett om du är en privatperson och vill ha fönsterputs i ditt hem, ett företag som vill ha fönsterputsning utfört i kontor eller lokal, så vill vi gärna erbjuda er hela paketet. 

Intresset för att få putsat sitt hus eller företag med ett 100% miljövänligt system ökar ständigt och vi är stolta över att kunna erbjuda denna service till våra kunder. Hos oss får ni också en nöjd-kund garanti, eftersom vi vill vara säkra på att våra kunder är nöjda.

Kontakta oss för fönsterputsning i Landskrona redan idag!

Vi vill erbjuda våra kunder ett abonnemang på fönsterputs och andra städtjänster till ett bra pris, utan bindningstid. 

Vi finns tillgängliga att kontakta på flera olika sätt. Ring oss på telefon, skicka e post eller fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Välkommen till oss på Qleanex!

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöer hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter