Byggstädning Åhus

Byggstädning Åhus

Efter en renovering eller ett nyproduktion så behövs en rejäl städning som kräver bra utrustning och kunskap, därför rekommenderar vi att ni anlitar en städfirma. Damm och andra byggpartiklar är svåra att få bort och kan vara skadliga att hantera eller att andas in, därför är det bra att kontakta oss för byggstädning av både stora och små ytor i Åhus. 

Vi hjälper dig med din byggstädning i Åhus när bygget är klart!

Hos oss är kundens trygghet och erfarenhet största prioritet. Vi finns tillgängliga för byggstädning i Åhus Skåne till ett schysst pris. Då ingår en nöjd kund garanti för att du ska känna dig helt trygg i att vår byggstädning ger bästa möjliga resultat.

Vi städar gärna både byggarbetsplatsen och era byggbodar när vi utför byggstädning.

Det är viktigt att komma ihåg att både byggarbetsplatsen och de områden där ni har rört er under bygget, såsom byggbodar och kontorsbodar, behöver städas ordentligt för att bli av med damm och partiklar som finns och följer med sulor, handskar och kläder. 

På grund av vår långa erfarenhet i branschen, och vår kunniga och effektiva personal, så kommer du vara trygg i att städningen är av högsta kvalitet. Vi hjälper både privatpersoner och företag med byggstädning Åhus. Kontakta oss för om du har mer frågor kring våra tjänster. 

När behövs byggstädning?

Om du har behov av att byggstäda behöver bra utrustning och kunskaper i hur det genomförs på bästa sätt. Vi utför byggstädning av stora och små utrymmen, efter olika typer av byggen. Du kan vara trygg i att du får ett helt skinande rent resultat! Ring och boka byggstädning hos oss i Åhus Skåne!

Qleanex städfirma hjälper dig med byggstädning i Helsingborg.

OMBYGGNATION - Byggstädning Åhus

Att starta ett nytt bygg projekt är kul och spännande, men kommer samtidigt kräva mycket energi, vi vill att du ska kunna fokusera på det viktiga i bygget medan vi tar hand om byggstädningen, på så vis är du även säker på att städningen utförs av kunnig personal med god erfarenhet och rätt utrustning, och att din ombyggnation är skinande rent!

RENOVERING - Byggstädning Åhus

Vi erbjuder byggstädning både för privatpersoner och företag, oavsett om du har behov av städning av en stor eller liten yta så rekommenderar vi att du anlitar en städfirma som har rätt utrustning för jobbet. Efter en renovering så får du mycket byggdamm och olika partiklar kan sprida sig i din lokal eller hemmet. Vi ser till att du inte behöver oroa dig för i att alla byggrester från din renovering är borta. 

NYPRODUKTION - Byggstädning Åhus

Större projekt såsom nyproduktion har behov av grundlig städning och stor kunnighet kring hur en byggstädning genomförs. Anlitar du oss så ser vi till att du är tillfredsställd med städningen och din upplevelse av våra tjänster. Både därför att vi erbjuder en nöjd kund garanti, och att du kan ring oss om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster.

MANSKAPSBODAR - Byggstädning Åhus

Vi har alltid med oss egen utrustning som är kvalificerad för att genomföra byggstädning av era manskapsbodar, då ingår allt mellan hall, rastytor, omklädningsrum och toaletter. Eran jobbmiljö ska vara säker och väl omhändertagen även under fritid och raster. 

KONTORSBODAR - Byggstädning Åhus

Vi utför städning av era kontorsbodar, under ert byggprojekt och efter ni har slutfört arbetet. Det är lätt att tro att det räcker med vanlig dammsugning och avtorkning i kontorsbodar, men mycket byggdamm och olika byggpartiklar dras in i kontorsbodar från sulor och kläder. Byggdamm kan vara direkt skadligt för hälsan, och ska inte vara närvarande i någons arbetsmiljö. Vi vill att ni ska slippa oroa er för detta, välkommen att kontakta oss för att få en offert för regelbundet byggstäd av era personalrum!

Självklart har ni nöjd kund garanti vid byggstädning med oss!

Vi garanterar att byggstädningen är väl genomförd och erbjuder personal med hög kompetens och kännedom inom branschen. Vi skräddarsyr ett komplett schema för byggstädning under bygget och efter ni slutfört ert arbete.

För att se till att vi kan erbjuda bästa möjliga pris så kan vi komma ut till er arbetsplats och lämna en kostnadsfri offert på ert byggstäd. Nöjda kunder är vår största prioritet, välkommen att ringa eller skicka ett meddelande för att boka byggstädning! Vi ser fram emot att höra från dig.

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöer hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter